Cum cumpăr?

Poți cumpăra produsele de pe site-ul nostru în 2-3 minute, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet în toate condițiile de siguranță.

Apasă pe fiecare întrebare pentru a vedea răspunsul.

  1. Adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături.
  2. Finalizează comanda prin completarea formularului aferent.

Poți comanda sau obține informații adiționale în florăria noastră din Aleea Padin nr. 25 (Cluj-Napoca), contactându-ne la contact@vivaflor.ro sau la numărul de telefon +40 (755) 198 827.

Comanda va fi expediată prin curier rapid, în termen de 24-48 de ore de la confirmarea acesteia. Taxa de livrarea în România este de minim 25 lei (TVA inclus) și poate varia în funcție de dimensiunile / greutatea produselor cumpărate.

În cazul în care totalul comenzii depășește 450 lei, transportul prin curier rapid este GRATUIT.

  1. Cu numerar, la momentul livrării coletului de către curier.
  2. În avans, prin transfer bancar sau mandat poștal în contul nostru. Livrarea comenzii se efectuează numai după confirmarea intrării banilor în cont.
  3. Online, cu cardul. Tranzacția este procesată în perfectă siguranță de către Stripe.În această perioadă dificilă, recomandăm utilizarea plății online cu cardul pentru a te proteja cât mai mult posibil.

În momentul preluării coletului, verifică-i conținutul. Dacă pachetul este deteriorat sau lipsesc produse, te rugăm să ne contactezi și noi îți vom înlocui / completa produsele deteriorate / lipsă. Pentru validarea unor eventuale reclamații, te rugăm să păstrezi factura electronică pe care o vei primi pe email.

Orice reclamație ulterioară este nulă.

Florăria Vivaflor garantează termenul de valabilitate al produselor comercializate. Există cazuri izolate unde îngrijirea necorespunzătoare a produselor noastre de către client poate duce la pierderea garanției. Pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi.

Pentru utilizarea acestui site și pentru plasarea comenzilor trebuie să citești și să accepți termenii și condițiile de utilizare.